Film Projekt

Hej!

 

Nu stiller jeg dig tre spørgsmål: 

 

Er du døv?

Er du over 18 år?

Er du under 25 år?

 

Kan du svare ja til dem alle, er den her video perfekt til dig!

Svarer du nej til et af spørgsmålene, kan du desværre ikke være med, men derfor er du ikke uvelkommen til at se det her! Se med alligevel, for måske kender du nogen, der gerne vil med i projektet!

 

DDU, DDL og Schwung samarbejder om et filmprojekt, der er forbundet til vores mærkesag, der hedder “Mere tegnsprog, mindre uvidenhed”.

 

Projektets formål er at vi laver 5-6 små informationsvideoer til hørende befolkning i vores samfund, der typisk spørger om tegnsprog er internationalt, om døve kan køre bil eller om hvordan døve står op om morgen. Vi plejer at svare med ord, men nu vil vi gøre noget nyt! At svare med video!

 

Derfor skal vi bruge 10 friske unge døve mellem 18-25 år, der vil filmes, filme og redigere.

 

Projektet vil tage en hel weekend (fredag, lørdag og søndag), der vil bruges til at diskutere hvilket spørgsmål er vigtigst at besvare. Workshop. Til at lave manuskript sammen. Når manuskripterne er klare, skal I ud og filme. Når I er færdige med at filme, skal I tilbage på kontoret på N26. Hvorfor? Fordi Schwung bor der og vil hjælpe os med at redigere filmene. At du er stjernegod til at redigere er ikke en nødvendighed. Filmene vil sættes op på hjemmesiden. Så bliver danskerne klogere om os!

 

Vi vil gerne betale for DIN kost og DIN transport, hvis du nu kommer fra Jylland eller Fyn!

 

Vi ses!

 

P.S. Tilmeld dig på ddu@ddu.dk