Månedsvideo for januar måned

Hej – her er en kort opdatering omkring hvad der er sket i januar måned!

Som de fleste ved, så er vi hårdt ramt på økonomien. Bestyrelsen har derfor, sammen med mig, fået lavet et budget for 2018, der passer med de nye tal som vi må arbejde med. Vi er fortrøstningsfulde og det skal nok gå! For mig personligt har det betydet at jeg selv har valgt at opsige min nuværende stilling pr. 1. maj 2018, hvorefter jeg fortsætter på deltid (20 timer/uge). Dette har været nødvendigt for at økonomien kan hænge sammen.

Vi har p.t. travlt med kontingentomlægningen. Medlemmerne under 30 år vil få kontingentopkrævning i løbet af februar med de nye medlemsrammer. Kontakt os gerne hvis du ser at der er spørgsmål, fejl eller mangler i opkrævningen – vi vil løse det sammen. Og her skal der også være en opfordring til dem over 30 år – bliv støttemedlem for DDU! Kun 100 kroner om året – det vil hjælpe os meget.

CODA-lejren til april har nu nået et fint antal deltagere, men der er stadig plads til flere. DEADLINE 15. februar – tilmeld dig! Lejren er kun for hørende børn af døve forældre i denne omgang.

Tilmeldingen for Nordisk Ungdomslejr er åbent – halvdelen af pladserne er allerede taget, så du skal skynde dig lidt hvis du vil med. Og er du med, kan du købe billet til Nordisk Kulturfestival til kun 400 kroner. Halvanden uge i Nordisk Kulturs tegn – det kan kun blive godt!

Tilmeldingen til Nordisk Juniorlejr og Europæisk Juniorlejr er på vej – hold øje med hjemmeside og Facebook.

DDUs bestyrelse har været på tur til Vejle til Frivilligfest og medlemsmøde – der er kommet rigtig mange ideer til aktiviteter i 2018. Det skal nok blive godt!