Nyhedsvideo Februar

Hej med jer!

Her kommer en nyhedsvideo med lidt forskelligt – til jer!

Vigtigst: I år har vi 25 års jubilæum som selvstændig organisation og det skal selvfølgelig fejres! Vi holder derfor en reception den 19. november på årsdagen for DDU’s stiftelse. Den 30. november holder vi et brag af en fest. Begge kommer til at ske på adressen Brohusgade 17, i København. Flere oplysninger følger!

Der er blevet udsendt nyhedsbreve og kontingentopkrævninger til alle medlemmer for nylig. Skulle der være spørgsmål m.m. er du altid velkommen til at kontakte mig/os på ddu@ddu.dk.

Bestyrelsessammensætningen er p.t. lidt anderledes, da vores formand, Emilie er bortrejst. Men eftersom bestyrelsen består af dygtige mennesker, er der ingen problemer. Der er bestyrelsesmøde på søndag, årets andet møde.

Vi har opsagt vores lokaler på 5. sal, da vi ikke længere bruger dem. Vores samarbejde med DDL fungerer godt og det vil vi gerne fortsætte med. Derfor beholder vi vores bord hos DDL og slipper lokalerne på 5. sal. Adressen er den samme, det hedder blot 4. sal i stedet for 5.

Arbejdsmæssigt har der været fokus på at afslutte regnskaber for 2018, så de kan afleveres til vores revisor med henblik på årsregnskabet. Vi havde håbet på at kunne slippe for bestemte gamle poster fra årsregnskabet, bl.a. et par skyldige poster iht. Handicappuljen – men svindelsagen hos Socialministeriet har desværre fyldt en del, så vi krydser fingre for at det kan lykkes os at nå det inden årsregnskabet afsluttes.

Det er også nu hvor der skal startes nye projekter op og der skal søges om midler hertil. Vi er fuld i gang med at danne os et overblik og udarbejde ansøgninger m.m. Vi krydser fingre for at der bliver taget positivt imod disse.

Døvebladet, der udkommer til foråret, bliver spændende. DDUs sider kommer til at bestå af en artikel, der omhandler tegnsprog. Især med henblik på International tegnsprog. Hvor og hvordan lærer man det egentlig? Er det vigtigt at kunne det?

Næste weekend tager Emma fra bestyrelsen og jeg til DNUR-møde på Island – det bliver godt at mødes med vores søsterorganisationer og se hvordan det går med strategien og høre om hvordan det går med de øvrige nordiske lande.

Datoen den 4. maj er også en vigtig dato. Der afholder vi vores generalforsamling! Det kommer til at foregå i København – der er lidt oplysninger på hjemmesiden vedr. sted og tidspunkt. Nærmere oplysninger følger – vi håber på at se så mange som muligt!

Det var så det hele! Jeg håber vi får lidt mere sne her i Danmark inden foråret kommer – og til jer, der skal på skiferier m.m. – rigtig god tur!