Nyhedsvideo Oktober 2018

Hej med jer!

Efteråret er i gang - med friske brise og grønnere græs, dejligt!

Her er lidt nyheder - økonomisk ser det ok fornuftigt ud, arrangementerne giver plus og driften giver minus - så alt er forventeligt.

Lederkurset er netop overstået - det gik meget godt med engagerede deltagere og spændende oplægsholdere. Allerede den kommende weekend er der endnu et arrangement; Vandretur til Møn. Det bliver helt sikkert spændende med træklatring og vandring i den flotte natur. 

Midt i oktober er der DNUR-møde i Norge, bliver spændende med et møde, hvor vi (hos DDU) ikke er værter - den rolle overlod vi jo til Norge ved kulturfestivalen i sommer. Sidst i november er der DD3 Campus, som er et samarbejde mellem DDL, DDU og DDI. Tilmeldingen lukkede desværre kl. 12 i dag - men det bliver spændende at høre om resultatet derfra!

Til sidst - der har været et møde med arbejdsgruppen fra sidste CODA-lejr. Vi er blevet enige om at arrangere en ny lejr til næste år, der dog bliver for ALLE børn uanset hørehandicap. Eneste krav er at man er medlem af DDU, taler tegnsprog og har mindst en døv forælder.

Ja, det var alt for nu - husk at du altid er velkommen til at kontakte mig på ddu@ddu.dk - fortsat godt efterår! :-)