Nyhedsvideo September 2019

Hej med jer!

Tiden er gået hurtigt med forskellige projekter, så det er på tide med en nyhedsvideo herfra.

Døves Kulturdag i Aalborg er nu på lørdag. DDU sender to repræsentanter med. Der vil også være et 'DD3'-event, hvor repræsentanter fra de 3 organisationer vil være tilstede til at svare på spørgsmål og lignende. Det kan kun blive godt - kom med! 

DD3's formænd har igangsat en række møder, hvor man kan diskutere visionen for de tre større organisationer. Der er allerede et par projekter og events i støbeskeen, så det bliver spændende at se hvad der kommer.

DDUs bestyrelse har ikke ligget på den lade side i den sidste tid - de har haft travlt med at planlægge mange events, som vil komme i den nærmeste fremtid. Følg med i vores medier og tilmeld dig når muligheden dukker op.

En ny ungdomsklub er nu oprettet, fra asken af det snart gamle Absalon Ungdomsklub. Den nye hedder Absalon 2.0 - Hos DDU glæder vi os til samarbejdet. Hvis I medlemmer har spørgsmål herom, vedr. kontingent eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os.

Næste nummer af Døvebladet er på trapperne og DDU har fået æren af at være væreter af dette nummers profil. Hvem det er, må I vente og se - det bliver godt!

! Husk at der er reception den 19. november og fest den 30. november. Invitationer m.m. er på vej.

Fortsat god efterår!